Anyone here use CS2? - Fantasy Football Cafe 2014 Fantasy Football Cafe


Return to Fantasy Logo & Avatar Requests

Anyone here use CS2?

Moderators: deluxe_247, Football Moderators

Anyone here use CS2?

Postby ThunderSnarfer » Fri Sep 30, 2005 11:07 pm

I just ran out of my trial for macromedia, good timing (contest).

Trying to figure out CS2, cant even get in an image to edit.

How do you import pictures and layer them on top of one another, so far ive only been able to open a file, not even size it for what i want.

Please, some general help!

This is way different than fireworks!
Image
ThunderSnarfer
Defensive Assistant
Defensive Assistant

User avatar
Graphics ExpertSweet 16 Survivor
Posts: 494
(Past Year: 6)
Joined: 10 Aug 2004
Home Cafe: Baseball

Postby gogogadget » Sat Oct 01, 2005 9:42 am

to import pictures you go to file>open... and that will allow you to browse your desktop and find the image you want.

you can always change the size of any image by going to image>image size.. from there you can resize it and keep the proportions or you may change the size and proportions. Example, change a 200x200 to a 200x100, if you wish.

Once you get an image opened, you can put it in a layer of your sig by cutting it out wih a pen, or lasso, or eraser, and making that a selecion with the selecion tool (black arrow on the left column) and cut it out of the image by dragging it over into your sig.
Image
"When I know nothing, the possibilities are endless."
gogogadget
Offensive Coordinator
Offensive Coordinator

User avatar
Mock(ing) Drafter
Posts: 814
Joined: 27 Aug 2005
Home Cafe: Football
Location: Jordan-Hare Stadium


Return to Fantasy Logo & Avatar Requests

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

Forums Articles & Tips Start & Sit Sleepers Rankings Leagues


Get Ready...
The 2014 NFL season kicks off in 3:26 hours
(and 36 days)
2014 NFL Schedule


  • Fantasy Football
  • Article Submissions
  • Privacy Statement
  • Site Survey 
  • Contact