HELP! Can't see my team. Is it my firewall? - Fantasy Football Cafe 2014 Fantasy Football Cafe


Return to Football Talk

HELP! Can't see my team. Is it my firewall?

Moderator: Football Moderators

HELP! Can't see my team. Is it my firewall?

Postby Illinois Patriots » Wed Nov 02, 2005 9:22 pm

I just tried to make some roster changes to my fantasy team but all I'm getting is a continuous red "Loading..."

It's a ESPN team... I just installed McAfee Firewall and Privacy Software, is that the cause? If so what do I need to enable/disable to fix this HORRIBLE problem?

Thanks in advance!
Record 3-2 (2nd place in my division)
Last Week W 101-28
Start: QB, RB, RB/WR, WR, WR, TE, DST, K
Illinois Patriots
Water Boy
Water Boy

User avatar

Posts: 41
Joined: 22 Aug 2005
Home Cafe: Football
Location: Chicago

Postby dave416 » Wed Nov 02, 2005 9:23 pm

You could temporarily disable it...also is there a way to disable it only for the ESPN.com site?
Image
Thanks to Guttpuppy for the sig!
dave416
Offensive Coordinator
Offensive Coordinator

User avatar
Cafe Writer
Posts: 871
Joined: 10 Oct 2004
Home Cafe: Football
Location: In Philadelphia wishing the Bengals were in the NFC


Return to Football Talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron
Forums Articles & Tips Start & Sit Sleepers Rankings Leagues


Get Ready...
The 2014 NFL season kicks off in 20:48 hours
(and 39 days)
2014 NFL Schedule


  • Fantasy Football
  • Article Submissions
  • Privacy Statement
  • Site Survey 
  • Contact